Zonbescherming - Vision

De visie van Vision: Every Day Sun Protection

De hele dag goed beschermd de zon in

Veel zonnebrandcr√®mes blijven na het insmeren ‘op de huid liggen’. Als je zwemt, sport of transpireert kan dit beschermende laagje verdwijnen. Met als gevolg dat je huid niet meer optimaal beschermd is tegen schadelijke UV-stralen. Mede door de gepatenteerde LypoDefenseTM technologie van Vision, zijn de Vision-formules zeer waterbestendig en zorgen zo voor extra zekerheid en langdurige* zonbescherming.

De hele dag goed beschermd de zon in

Onze gepatenteerde technologie

Mede door de gepatenteerde LypoDefenseTM technologie en zeer hoge concentratie UV-filters biedt Vision langdurige* zonbescherming en zijn de formules van Vision zeer waterbestendig.

*afhankelijk van huidtype, beschermingsfactor en zonkracht

UVA

UVA-stralen dringen diep door in de huid, waardoor schadelijke effecten zich pas op de langere termijn openbaren. Wie vaak zonder bescherming blootgesteld wordt aan UVA-stralen, loopt een groot risico op snellere huidveroudering, rimpelvorming en overgevoeligheid.

Schadelijk op de langere termijn

UVB

UVB-stralen dringen door in de bovenste huidlagen en zorgen ervoor dat we bruin worden. Bij langere blootstelling kunnen UVB-stralen onze huid ook verbranden.

De bruinmakers

Alle voordelen van Vision

Langdurige zonbescherming
Zeer waterbestendig
100% parfumvrij
Smeert zeer makkelijk uit
Trekt snel in
Plakt niet en is niet vet
Dermatologisch getest, geschikt voor de gevoelige huid