Onze reactie op de testresultaten van de Consumentenbond Zonnebrand test 2023 - Vision

Wij herkennen ons niet in de testresultaten van de Consumentenbond. In de testresultaten van de Consumentenbond wordt benoemd dat de Vision SPF 30 Clear & Dry Protect Sun Spray minder bescherming zou geven dan de geclaimde SPF 30.
Vision behaalt al jarenlang positieve test resultaten en beoordelingen, en wij garanderen de hoogste kwaliteit van producten op basis van wettelijk verplichte en gecertificeerde testen.
Het leveren van betrouwbare producten die langdurige zonbescherming bieden heeft onze hoogste prioriteit, zodat u als consument optimaal beschermd kunt genieten van de zon. Wij hebben dan ook geen reden om te twijfelen aan de betrouwbaarheid van dit product. Onze testresultaten tonen aan dat de Vision SPF 30 Clear & Dry Protect Sun Spray uitstekende bescherming biedt tegen schadelijke UV-straling en dat het product voldoet aan de beschermingsfactor SPF 30.

Uiteraard zullen wij verder onderzoeken wat de reden is van de afwijkende test resultaten van de Consumentenbond, ook omdat Vision SPF 30 Clear & Dry Protect Sun Spray niet eerder negatief uit een test is gekomen.

Tenslotte willen wij benadrukken dat de onderzoeksresultaten van de Consumentenbond alleen betrekking hebben op de Vision SPF 30 Clear & Dry Protect Sun Spray en niet op alle overige Vision producten.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen door een mail te sturen naar product@imgroma.nl